Mijn naam is Claire, en trouwringen is al jaren mijn specialiteit. Met veel passie creëer ik samen met jullie de perfecte trouwring.  Met mijn nieuwe concept verliefd verloofd getrouwd sta ik voor kwaliteit, uitgebreide keuze mogelijkheden, extra aandacht en waarde.

Verliefd verloofd getrouwd is de nieuwe methode om trouwringen te bekijken, te passen, uit te zoeken, te ontwerpen en daarna jullie liefde mee te omringen. Maak van het uitzoeken van trouwringen een leuk feestje in je vertrouwde omgeving van je eigen huis.

Waarom zou je kiezen voor een ring van Verliefd Verloofd Getrouwd?

Gemak Ik kom bij je thuis met een collectie, het bespaart je dus veel tijd in je drukke agenda, ik maak er een feestje van. Nog meer voorpret voor de grote dag. Als ik kom begin ik met iets lekkers voor bij de koffie 🙂 .

Kwaliteit Ik lever alleen de beste kwaliteit, gegarandeerd met waarborg en eventuele certificaten. Dat is dus goed geregeld!

Ik weet de weg voor je als je echt wat speciaals wil. Ik ken de beste goudsmeden en diamantzetters die er in Nederland zijn. Dat wordt dus mooi!

Keuze Ik heb een uitgebreide collectie en ik weet wat er te koop is. Mijn jarenlange ervaring staat tot jouw beschikking. Dat betekent dat jij een ruime keuze hebt.

Aandacht Ik rust niet tot het moment dat jullie de juiste ringen te pakken hebben, soms moet je doorzetten:-).

Meerwaarde Doordat ik direct vanuit de producent lever, kan je je meer veroorloven. Misschien net die ene diamant meer of toch dat speciale model.

Dus zin in dit feestje en wil je echt de beste ringen voor jullie? Bel of mail me dan voor een afspraak en ik kom met veel plezier bij jullie langs. Tot snel!

claire

Collage-6