Trouwringen uitzoeken op jullie plek, op jullie moment

Wauw, jullie gaan trouwen! Wat een fantastisch nieuws, tijd om de perfecte trouwringen uit
te zoeken. Al een idee waar jullie die gaan vinden? Wat dachten jullie van thuis? Trouwringen uitzoeken is namelijk een bijzonder moment. Een moment om op een fijne plek de tijd voor te nemen. Daarom kom ik op afspraak bij jullie langs. Ook ’s avonds of in het weekend, want ik snap dat jullie een drukke agenda hebben. Samen bespreken we uitgebreid alle wensen en ik zorg dat het een geweldige ervaring is.

Prachtige trouwringen van de mooiste merken

Jullie kunnen trouwringen kiezen uit een prachtige collectie van de mooiste merken met
hoge kwaliteit.

Merken in de collectie:

De trouwringencollectie die ik meeneem is om veiligheidsredenen van een ander materiaal gemaakt. Ze zijn niet van echt te onderscheiden.

Extra speciale trouwringen, helemaal op maat gemaakt

Heb je zelf een leuk ontwerp of idee? Vertel het me, ik geef graag advies en kan jullie unieke trouwringen op maat laten maken. Helemaal naar jullie wens. Bijvoorbeeld met persoonlijke elementen zoals een laser vingerafdruk, speciale gravures, of bijzondere stenen. Er is van alles mogelijk!

Als jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp, nemen we de maten op en worden jullie droomringen gemaakt. Houd er wel rekening mee dat het ongeveer een maand duurt voor ze klaar zijn. Ik kom ze persoonlijk brengen in een origineel doosje van Verliefd Verloofd Getrouwd.

Interesse?

Neem contact met me op! Jullie kunnen helemaal vrijblijvend een afspraak inplannen. Ik werk 75 km rondom Eindhoven.

Collage-1