Trouwringen passen is een feestje!

Lang leve de liefde! Mijn naam is Claire, trouwringenspecialist tot jullie beschikking. Al jaren maak ik heel veel stellen blij met prachtige ringen. Niet zomaar ringen, want ik werk alleen met de beste kwaliteit.

Waarom trouwringen aan huis?

Alle mooie merken trouwringen bij elkaar op één plek. Dat bespaart jullie in elk geval al die enorme zoektocht door de stad. Uit ervaring weet ik dat het prettig werkt om mensen eerst rustig te leren kennen op hun vertrouwde plek. Dan kan ik de tijd nemen, goed luisteren en advies geven waar jullie echt iets aan hebben.

Met Verliefd Verloofd Getrouwd maak ik een feestje van ringen uitzoeken. Zo hoort het toch ook?! Het is overigens niet zo dat ringen duurder zijn, omdat ik langskom op afspraak. Ik lever ze direct vanuit de producent, dus je kunt je zelfs ietsje meer veroorloven… Prijzen zijn vanaf 500,- per paar voor 14krt gouden ringen. Willen jullie echt een unieke en helemaal persoonlijke ring? Ook dan weet ik de weg, ik heb een hele fijne samenwerking met een topgoudsmid . Geloof me, jullie trouwringen worden geweldig.

Ik heb heel veel zin om jullie te helpen jullie droomringen te vinden. Wil je een afspraak maken, of liever eerst wat meer informatie? Laat me wat weten, dan hoor je snel van me!

Liefs,
Claire

claire

Collage-6