Onze ringen ontvangen, ook nog eens heel mooi en feestelijk verpakt. Bedankt Claire voor je deskundig advies, geduld, enthousiasme en gezelligheid. Wij vonden het super om ze thuis met jouw hulp uit te kunnen zoeken en zijn heel blij met onze trouwringen!

Bart & Marloes

LUC_5074 

LUC_0779 

LUC_5207 1

LUC_1244 

 image1

Wat een geluk dat we via, via jouw naam doorkregen. Begin oktober kwam jij voor de eerste keer bij ons thuis met iets lekkers voor bij de koffie. Het contact verliep meteen goed en wat een engelen geduld heb jij! Wij wisten toen nog totaal niet wat we wilden (je hebt ook zoveel keuze!) en waren nog druk met andere dingen regelen. Jij stelde voor om een paar ringen thuis te sturen, zodat we er wat langer naar konden kijken. Dat was echt heel prettig! Een ring paste perfect en die ging maar niet uit mijn hoofd! Uiteindelijk ben jij in januari nog eens met de collectie bij ons thuis geweest en toen hebben we onze keuze gemaakt! Super fijn dat je zo goed advies geeft en ook echt meedenkt over andere mogelijkheden via de goudsmid. Toen jij de ringen thuis kwam uitreiken was dat ook echt een feestje! Wat waren ze mooi verpakt! We kijken er naar uit om ze iedere dag te mogen dragen.

 
Roy & Joyce
Rosmalen

ring2

Via via kwamen wij bij Claire – Verliefd-verloofd–getrouwd  terecht voor onze trouwringen. Omdat we gering in de tijd zaten om diverse juweliers af te gaan leek ons dit een prima uitkomst. Samen ringen uitzoeken in ons eigen huis, hoe makkelijk is dat. Naast deze fijne bijkomstigheid weet Claire waar ze het over heeft, is erg enthousiast, doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. En last but not least er is volop keus en alles is mogelijk. Kortom een echte aanrader!

Jan & Inge Savelkouls
Vinkel

Wij vonden het erg fijn dat we de ringen thuis uit konden zoeken ook i.v.m ons zoontje van 1,5 jaar. Zo konden we rustig uit de grote collectie ringen onze keuze maken. We zijn er erg blij mee! 

Sander & Ellen Hessing
Geldrop

Via een vriendin bij Claire terecht gekomen. De site bekeken, en contact opgenomen. Heel snel kregen we een leuke en enthousiaste reactie op onze mail. We hebben een afspraak gemaakt om onze wensen te bespreken, en te kijken wat de mogelijkheden waren. Claire kwam bij ons aan huis, nadat we verwend waren met iets lekkers, hebben we alle ringen uitgebreid bekeken, onze wensen uitgesproken, en heeft Claire ons hier zeer goed bij geholpen. Heel wat ringen later, alle details besproken, waren we zeer enthousiast over onze ‘toekomstige’ trouwringen. De offerte werd opgemaakt, deze kregen we keurig opgestuurd, de ringen werden gemaakt, en toen ze klaar waren volgde er snel weer een nieuwe afspraak. De ringen werden aan huis geleverd, in een mooi doosje, met een mooie fles wijn. Wat een verrassing! En het belangrijkste, wat een onwijs mooie ringen!! Nu alleen nog even een klein jaartje wachten voordat we ze echt om mogen… Claire, onwijs bedankt, voor je service, advies, warme persoonlijkheid, en bovenal de perfecte ringen voor ons!

 
Tinka & Wieteke
Den Bosch

Wat ontzettend fijn om gewoon thuis je trouwringen uit te zoeken. Volop keus en alles is mogelijk. Claire is een fijne vrouw waarbij je jezelf op je gemak voelt. Daarbij denkt ze mee, zonder opdringerig te zijn. Mooie bijkomstigheid: Claire zorgt ervoor dat je de ringen voor een zo gunstig mogelijke prijs ontvangt.

Wij zijn ontzettend tevreden!

Heel erg bedankt Claire, voor alle moeite die je voor ons hebt gedaan.

 
Peter & Neeltje Vos
Nuland